Online ügyfélszolgálat - Verlag Dashöfer Kft.

All 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Word Description
e-dokumentum Az e-Dokumentum vagy más néven online zsebkönyv (nemzetközi nevén e-Doc) olyan, PDF formátumú elektronikus dokumentum, amelyet a megrendelést követően azonnal a saját gépére menthet és rögtön hasznosíthat! A Verlag Dashöfer által készített e-dokumentumok 25-90 oldal terjedelműek, adott téma aktualitásait, információit, jogszabályi és törvényváltozásait, gyakorlati alkalmazásait, megoldásait igyekeznek bemutatni.
online könyv az online könyvek a nyomtatott könyvek szakmai anyagát dolgozzák fel az internet nyújtotta interaktív keresési lehetőségekkel kiegészítve. A nyomtatott könyvekhez hasonlóan az online kiadványokat is folyamatosan aktualizáljuk, és az előfizetés időtartama alatt ezek a frissítések minden felhasználónk számára folyamatosan hozzáférhetőek. Önnek nem kell mást tennie, mint megjegyezni a könyv internet-címét, valamint felhasználónevét és jelszavát, és bárhonnan hozzáférhet a szakmai anyaghoz.
szoftver CD-ROM formátumú könyveink (ún. szoftver) termékeink a könyvek szakmaiságát ötvözik a számítógép nyújtotta interaktív lehetőségekkel. Az Önhöz CD-ROM-on eljuttatott szoftver kiadványokban szabadon kereshet, bármelyik Önnek szükséges oldalt kinyomtathatja, sőt, az iratminta-gyűjtemények esetében bármikor át is szerkesztheti őket!