Online ügyfélszolgálat - Verlag Dashöfer Kft.

Melyek a fórum alapvető szabályai?

 Ez egy szakmai fórum. A fórum hozzászólóitól elvárjuk, hogy egymás hozzászólásait, kérdéseit, üzeneteit tisztelettel kezeljék. A kérdéseket és a válaszokat megfogalmazva, érthetően kell közzétenni. Érdemes a hozzászólásokat az elküldés előtt még egyszer átolvasni, hogy valóban jó-e a megfogalmazás, érthető lesz-e mindenki számára.

A fórumon keresztül szerzett információk hasznosításakor kérjük, vegye figyelembe, hogy az oldal működtetőjének nem célja a hozzászólások szakmai helytállóságának ellenőrzése, ezért azokért felelősséget sem vállal.
A kérdésfeltevést értelmes, belátható időn belül célszerű lezárni. A lezárással a hozzászólók közül a legjobb válasz(oka)t adó(k) egyenlegét megnöveljük a kérdés pontértékével, ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy ő(k) újabb kérdést írjanak ki, ezáltal biztosítva a szakmai eszmecsere folyamatosságát a honlapon.

A 2 hétnél tovább nyitott kérdéseket, amelyekre nem vagy csak csekély számú válasz érkezik, moderátoraink lezárják, ezzel biztosítva az előbbi cél megvalósulását.
Kérjük, kerülje a reklám tartalmú üzenetek a fórumon! Minden olyan üzenet, amely reklám tartalmú, tiszteletlen hangvételű vagy vulgáris szavakat tartalmaz, azonnal törlésre kerül. Azon felhasználók, akik ilyen tartalmú üzeneteket küldenek a fórumra, a fórumtagságukat veszélyeztetik.

Szeretne...

Nyomtatás Nyomtatás

Elküldés e-mailben Elküldés e-mailben

Hozzászólás Hozzászólás

Feliratkozás

Könyvjelző Könyvjelző

Kiemelés törlése Kiemelés törlése

Kérdés szerkesztése

Eddigi értékelések (9 szavazatok)

100% thumbs up 0% thumbs down

Kérjük, értékelje, hogy a válasz mennyire volt segítségére?Köszönjük értékelését

Kapcsolódó kérdések

Csatolások

Nincsenek csatolások.

Eddigi hozzászólások

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a kérdéshez. Hozzászólás

Hozzászólás

Hozzászólás beküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
   Név:
   E-mail:
* Hozzászólás szövege:
* Kérjük, írja be a kódot:
 

Tovább