Online ügyfélszolgálat - Verlag Dashöfer Kft.

Mi is tehát a pontgyűjtés lényege?

 A pontgyűjtés alapgondolata az, hogy kiemeljük azokat a felhasználókat, akik a legjobb válaszokat, és megoldási lehetőségeket küldik el a különböző kérdésekre és ezáltal hozzájárulnak a közösség szakmai fejlődéséhez.
Egy regisztrált felhasználó (hozzászóló) kétféle pontegyenleggel rendelkezik:

  • Szakértői pontok - a szakértői pontok száma folyamatosan növekszik. Ez mutatja meg azt, hogy a felhasználó mennyire aktívan vesz részt a közösség munkájában, hány kérdésre válaszolt építő jelleggel, amelyet a kérdés feltevője elfogadott és ezáltal pontokkal jutalmazott. Egy-egy új kérdésfelvetéssel a felhasználó 15 szakértői pontot szerezhet.
  • Kérdésfeltevésre fordítható pontok - ez a pontszám mutatja meg azt, hogy mennyi kérdést írhat ki a felhasználó, illetve a későbbiekben ezeket a pontokat használhatja vásárlásra is. A kérdésfeltevés során meghatározható, hogy mennyi pontot ér meg a válasz a kérdés kiírójának. A kérdés kiírása után ennyivel csökken automatikusan a kérdésfelvetésre jogosító pontok száma.
Szakértői pont szerzése esetén, azaz ha a választ a kérdés feltevője végül elfogadja, a kérdésekre fordítható pontok száma ugyanannyival emelkedik, amennyivel a szakértői pontok is emelkedtek.

Az aktuális pontegyenleg megtekinthető a felhasználói profilban. Minden felhasználó kezdetben 250 szakértői és ugyanennyi kérdésfeltevésre jogosító ponttal rendelkezik.
A Szakmai fórum célja az, hogy megtaláljuk tehát azokat a felhasználókat, akik év közben a szakmai fórumban aktivitásukkal, hozzászólásaikkal segítik a többi felhasználó munkáját.

Minden év végén, december 21-én reggel 10 órakor pillanatfelvételt készítünk a szakmai fórumról. Az ebben az időpontban a TOP10 legtöbb ABSZOLÚT szakértői ponttal rendelkező felhasználó értékes nyereményeket kap, a legmagasabb szakértői pontszámmal rendelkező felhasználó pedig elnyeri a Verlag Dashöfer Szakértője címet!

Szeretne...

Nyomtatás Nyomtatás

Elküldés e-mailben Elküldés e-mailben

Hozzászólás Hozzászólás

Feliratkozás

Könyvjelző Könyvjelző

Kiemelés törlése Kiemelés törlése

Kérdés szerkesztése

Eddigi értékelések (3 szavazatok)

100% thumbs up 0% thumbs down

Kérjük, értékelje, hogy a válasz mennyire volt segítségére?Köszönjük értékelését

Kapcsolódó kérdések

Csatolások

Nincsenek csatolások.

Eddigi hozzászólások

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a kérdéshez. Hozzászólás

Hozzászólás

Hozzászólás beküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
   Név:
   E-mail:
* Hozzászólás szövege:
* Kérjük, írja be a kódot:
 

Tovább