Online ügyfélszolgálat - Verlag Dashöfer Kft.

Nem emlékszem, hogy feliratkoztam volna hírlevélre, lehetséges az, hogy hozzájárulásom nélkül küldik a hírlevelet?

Ingyenes online hírlevelet, valamint marketing és reklám jellegű üzenetet e-mailben csak azoknak az ügyfeleinknek küldünk, akik előzetesen ehhez hozzájárultak.

A hozzájárulás érkezhet a honlapunkon történő regisztrációt követően, valamint jelentkezési vagy regisztrációs lap kitöltésével. Ezen kívül több partnerrel együttműködve (pl. Jobinfo internet oldal) lehetőséget biztosítunk más oldalakon is  arra, hogy feliratkozzon hírlevelünkre a hatályos jogi és adatvédelmi szabályozás
 betartásával és feltüntetésével.

Adatvédelmi politikánk:
Az 1992. évi LXIII.tv. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről), valamint a 2001. évi CVIII. tv. (Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) vonatkozó rendelkezései alapján Ön a kiadó weboldalaira történő regisztrációval, illetve az ingyenes elektronikus hírlevelekre történő regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatainak megküldésével ill. azok átvételével a Dashöfer Szakkiadó csoport jelenlegi és jövőbeni telekommunikációs szolgáltatásai vagy más médiumai az Ön ada­ta­it a szükség szerint elvégezendő szerkesztési munkálatok, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni. (Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.)

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 1347-0004

Szeretne...

Nyomtatás Nyomtatás

Elküldés e-mailben Elküldés e-mailben

Hozzászólás Hozzászólás

Feliratkozás

Könyvjelző Könyvjelző

Kiemelés törlése Kiemelés törlése

Kérdés szerkesztése

Eddigi értékelések (2 szavazatok)

0% thumbs up 100% thumbs down

Kérjük, értékelje, hogy a válasz mennyire volt segítségére?Köszönjük értékelését

Kapcsolódó kérdések

Csatolások

Nincsenek csatolások.

Eddigi hozzászólások

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a kérdéshez. Hozzászólás

Hozzászólás

Hozzászólás beküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
   Név:
   E-mail:
* Hozzászólás szövege:
* Kérjük, írja be a kódot:
 

Tovább